Nederlands  English 
Login
Shopping cart

Your basket is empty

  Nederlands  English 
Home     Bart Herman - drie accoorden en de waarheid CD
Bart Herman - drie accoorden en de waarheid CD

Bart Herman - drie accoorden en de waarheid CD


8 november 2013 (re-release)


Tags


21.99

€ 17.99
Article code: 4553748
Bart Herman - drie accoorden en de waarheid  CD
  • Product info

Artiest:
Bart Herman
Titel:
drie accoorden en de waarheid
Release:
8 november 2013 (re-release)
Maatschappij:
Matador


Tracks:
01 - Als Je Weer Wakker Wordt
02 - Jouw Gezicht
03 - Laat Me Nooit Alleen
04 - Eddy
05 - Maanlicht Op De Zee
06 - Friends Forever
07 - Geen Zomer Zonder Jou
08 - Wetteren Passerelle
09 - Diep In Je Hart
10 - Ode Aan De Zon
11 - Vader
12 - Señorita Zita


Info:
Bartje Pol Frans (Bart) Herman (Wevelgem, 14 februari 1959) is een Belgische zanger, vooral bekend om zijn hit "Ik ga dood aan jou" (1993).

Bart Herman waagde zijn kans als singer-songwriter in Noord- en Zuid-Amerika. Vervolgens werd hij entertainer aan boord van het cruiseschip SS Victoria en deed zo Noord-Europa aan. Tijdens een tussenstop in Amsterdam in de eerste maanden van 1990 deed hij een optreden in België (Brussel) en er werd hem na een optreden een platencontract aangeboden, zodat hij in eigen land verder kon gaan. Zijn eerste plaat "Wat ik voel" werd een hitje in Nederland. Maar zijn eerste grote hit was het nummer "Ik ga dood aan jou" dat in 1993 werd uitgegeven. Het daarop volgende album Metropool was ook succesvol en behaalde moeiteloos goud.
Intussen groeide hij uit tot een veelgevraagd artiest met een eigen muziekgenre, een mengeling van luisterlied, rock-'n-roll, TexMex en Latin-ballades.
Naast zanger is Bart Herman ook een auteur-componist. Naast het schrijven van zijn eigen teksten, vertaalde hij verschillende liedjesteksten uit het Engels, Frans, Duits en Spaans naar het Nederlands, die dan gebruikt werden door hemzelf en door vele andere zangers. Bart zingt ook mee op het nummer '' man in de spiegel'' wat afkomstig is van het album Dichter bij de Horizon van de 3JS