Nederlands  English 

Uw winkelwagen is leeg

  Nederlands  English 
Home     Brian Hyland - The very best of... CD2
Brian Hyland - The very best of... CD2

Brian Hyland - The very best of... CD2

21 Augustus 2015

€ 7.99
Artikelcode: 7411782
Brian Hyland - The very best of...  CD2
  • Productinformatie

Brian Hyland
The very best of...
21 Augustus 2015
One Day Music (uk)
2 (DeLuxe Digipack)
Disc: 1
1. Sealed With A Kiss
2. Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini
3. Bye Bye Love
4. I'll Never Stop Wanting You
5. Lop-Sided, Over-Loaded (And It Wiggled When We Rode It)
6. Paper Doll
7. Cleo
8. Baby Face
9. I Gotta Go ('Cause I Love You)
10. I'm Sorry
11. Walk A Lonely Mile
12. The Night I Cried
13. Are You Lonesome Tonight
14. I Don't Want To Set The World On Fire
15. Let It Die
16. Angel In My Heart
17. I May Not Live To See Tomorrow
18. Lonely Weekends

Disc: 2
1. Ginny Come Lately
2. Four Little Heels (The Clickity Clack Song)
3. Warmed Over Kisses (Left Over Love)
4. Poor Little Fool
5. Summer Job
6. Don't Dilly Dally, Sally
7. Let Me Belong To You
8. That's How much
9. I Should Be Gettin' Better
10. It Ain't That Way At All
11. Rosemary
12. 'A' You're Adorable
13. I Don't Know Why (I Just Do)
14. Cosy Little Compact Car
15. Lipstick On Your Lips
16. Love Me Tender
17. When Will I Know
18. All Shook Up

Brian Hyland stond met maar liefs 22 ''zomer'' hits (acht in de Top 40) in de Amerikaanse hitlijsten...op zich is dat al erg indrukwekkend. Maar als je je realiseert dat ze werden opgenomen in meer dan elf jaar vanaf 1960 voor vijf verschillende labels met vijf verschillende producenten, is dit nog meer opmerkelijk. Geniet van zijn grootste hits op deze schitterende 2 disc collectie en zwijmel  even terug naar de warme zomers van de jaren 60 met  "Sealed with a kiss", "Ginny Come Lately", '' Let me belong to you'', ''I May Not Live To See Tomorrow'' en natuurlijk "Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini.....