Nederlands  English 
Login
Shopping cart

Your basket is empty

  Nederlands  English 
Home     Frans Duijts - Leef je droom CD
Frans Duijts - Leef je droom CD

Frans Duijts - Leef je droom CD


cd Reserveer nu!19.99

€ 17.99
Article code: 2246325
Frans Duijts - Leef je droom  CD
  • Product info

Op 26 september 2008 werd van Frans Duijts zijn album 'Zo ben ik mezelf' gereleased. Momenteel staat deze cd al mee dan 70 weken in de Mega Top 100 album lijst. Ongekend! Een uniek gebeuren...kortom een prestatie van formaat!
Waarin schuilt de kracht van Frans Duijts..allereerst Frans zelf, hij IS Frans Duijts en niemand anders..., voeg daarbij zijn eigen nieuwe liedjes en de basis voor het recept is gemaakt. Het afgelopen jaar denderde Frans met maar liefst 4 singels door de Mega Top 100. 'Jij denkt maar dat je alles mag van mij', 'Komt er voor mij dan ook een dag', 'Lieveling' en 'Nee, niet zeggen hoe ik leven moet' noteerden allen een hoge positie in de lijsten.
Het album 'Zo ben ik mezelf' gaat deze maand over de 50.000 stuks! Het album was al goud en gaat de platina status behalen rond de release van het nieuwe album.
Het nieuwe album van Frans Duijts 'Leef je droom' is zo goed als klaar en momenteel wordt in de studio van Hans Aalbers Recordings onder productionele leiding van Tom Peters de laatste hand gelegd aan deze Mega-klapper. Het beproefde recept met typische Frans Duijts liedjes wordt doorgetrokken met bijdragen van Adri Jan Hoes, Tom Peters, Cat Music, Jeff Weber en vele anderen, die de juiste snaar opnieuw weten te raken met liedjes die Frans op het lijf zijn geschreven. Als voorloper op dit nieuwe album is momenteel de sinle 'Ik mis je' volop in promotie.