Nederlands  English 
Login
Shopping cart

Your basket is empty

  Nederlands  English 
Home     John de Bever - Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht CD
John de Bever - Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht CD

John de Bever - Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht CD


3 November 201719.99

€ 17.99
Article code: BM 6067212
John de Bever - Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht  CD
  • Product info

Artiest:
John de Bever
Titel:
Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht
Release:
3 November 2017
Maatschappij:
Berk Music
EAN:
8718456067219
Disc.
1
Tracks:
volgen


Info:
o.a de hits ‘Oh Was Ik Maar Rijk En Niet Zo Knap’, ‘Daar In Dat Kleine Café Aan De Haven’ (met Pierre Kartner) en ‘Als ik T Allemaal had Geweten’en ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’

Heel Nederland is in de ban van ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’, de grote hit van John de Bever! De single is bekroond met een Gouden Award en onlangs is de tien miljoenste view (YouTube) gevierd met een spectaculaire parachutesprong! Platenmaatschappij Berk Music maakt het jaar voor de populaire volkszanger compleet, en wel met de release van een nieuw solo album, dat nog dit najaar uitkomt en dezelfde titel draagt.

Na ruim vier jaar en het duettenalbum dat hij uitbracht met Marianne Weber is het tijd voor zijn achtste solo album. Een gevarieerd album voor een breed en divers publiek. Het album wordt verrijkt met een bonustrack in de vorm van een Kerstnummer.

John de Bever die na zijn recente ‘Oranje avontuur’ definitief landelijk is doorgebroken kan zijn geluk niet op! Het album bevat naast de hits ‘Oh Was Ik Maar Rijk En Niet Zo Knap’, ‘Daar In Dat Kleine Café Aan De Haven’ (de bijzondere samenwerking met ontdekker Pierre Kartner) en ‘Als ik T Allemaal had Geweten’ volledig nieuwe stukken, opgenomen in de studio’s van Emile Hartkamp en Manfred Jongenelis.

Naast feestnummers en echte meezingers is er ook ruimte voor bijzondere ballades. Het album ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ wordt uitgebracht met een boekje met daarin persoonlijke foto’s en de songteksten. En er wordt uitgepakt! De fotoshoot heeft plaatsgevonden in het zonnige Spanje en maakt dit album hét ultieme cadeau voor de aankomende feestperiode!