Nederlands  English 
Login
Shopping cart

Your basket is empty

  Nederlands  English 
Home     Mon Amour - After All These Years CD
Mon Amour - After All These Years CD

Mon Amour - After All These Years CD


cd


Tags


14.99

€ 9.99
Article code: L03892
Mon Amour - After All These Years  CD
  • Product info

BZN-drummer Jack Veerman is de stuwende kracht van de nieuwe Volendamse formatie ‘MON AMOUR’. Aan de debuutsingle ‘Let’s Forgive and Forget’ , die op 6 februari uitkomt, is duidelijk te horen dat het vertrouwde gouden geluid van BZN nieuw leven is ingeblazen.
Sinds BZN is gestopt kreeg drummer Jack Veerman van alle kanten te horen dat het publiek nog lang niet uitgekeken was op de vertrouwde palingsound. Gemotiveerd door zoveel enthousiasme besloot hij een nieuwe formatie op te richten met jonge gezichten en fris enthousiasme. Na talloze audities is de groep MON AMOUR geformeerd, een optelsom van doorgewinterde podiummuzikanten en gedreven twintigers. Zij zijn in staat om het gouden vertrouwde geluid weer helemaal terug te brengen. De kennis en ervaring van Veerman zijn daar natuurlijk debet aan, bovendien schreef hij zelf de muziek van de nieuwe nummers. Mister-BZN, Jan Keizer, is verantwoordelijk voor een groot deel van de teksten bijvoorbeeld die van de single ‘Let’s Forgive and Forget’.
De band speelt al met veel succes in het land en naar verwachting zal het album ‘After All These Years’ half maart bij CNR Entertainment uitkomen.
De TROS presenteert vanaf 1 januari wekelijks een reallifesoap waarin bekende en onbekende inwoners van Volendam centraal staan. Zo zijn onder meer te zien: de familie van Jaap Buys( directeur van Volendam Music), de familie van Jan Smit, maar ook Jack Veerman en zijn nieuwe band MON AMOUR.
MON AMOUR bestaat uit: Jack Veerman, drums en bandleider; Johan Keizer, zang; Linda Schilder, zang; Hans Keizer, toetsen; Nico Tol, gitaar; Daniel Metz, accordeon; Jan Sombroek, basgitaar.

1. Let’s forgive and forget
2. Why did you leave with no goodbye
3. Hêlêne
4. Fame and fortune
5. Blue
6. Head over heels in love
7. My senses on fire
8. Oh je t’aime, oui je t’aime
 9. Will you stay by me
10. Kite runner run
11. After all these years
12. Children of the street