Nederlands  English 
Login
Shopping cart

Your basket is empty

  Nederlands  English 
Home     Natalia - In my blood CD
Natalia - In my blood CD

Natalia - In my blood CD


29 April 201621.99

€ 17.99
Article code: R75463
Natalia - In my blood   CD
  • Product info

Artiest:
Natalia
Titel:
In my blood
Release:
29 April 2016
Maatschappij:
Universal (be)
EAN:
0602547852625
Disc.
1
Tracks:
1. Anyone out there
2. In my blood
3. Julie in the meantime
4. Sabotage
5. Last night on earth
6. American honey
7. Razor blade
8. All that remains
9. She brings the rain
10. Leaving with a bang
11. Sure thing
12. This is it
13. Smoking gun


Info:
In My Blood is het zesde studioalbum van Natalia. Natalia is ongetwijfeld 1 van de grootste pop sterren ooit vanop Vlaamse bodem. In haar illustere carrière verkocht ze meer dan 415.000 albums, zagen meer dan 1 miljoen concertgangers haar op een podium staan en rijfde ze de ene onderscheiding na de andere binnen.

Hulp van de beste songwriters
Van het zelf schrijven en componeren tot het samenwerken met opkomende songwriters, van Hollywood veteraan en 6x Oscar Golden Globe genomineerde songwriter Jud Friedman (Run to you Whitney Houston) tot hedendaagse hit makers en Grammy Award winnende songwriters Jintae & Faye Madison (Katy Perry -Enrique Iglesias), In My Blood heeft het allemaal.

Team Natalia
Natalia contacteerde Steve Willaert (producer van Natalia's platina albums Back for more en This time) als executive producer voor In My Blood. Ze vervolledigde ‘Team Natalia’ (ze is ook coach in The Voice Kids en The Voice van Vlaanderen) met de Amerikaanse producers The Kemist, Chris Hanebutt en Jeff Friedland die in het verleden reeds samenwerkte met Rihanna, Anthony Hamilton, Kelly Rowland en vele andere Amerikaanse popsterren.

Meeslepende ballads en pop songs
Natalia nam haar tijd om In My Blood tot in de puntjes af te werken, en het resultaat mag er zijn.
In My Blood is een pareltje geworden bestaande uit 13 originele songs, gaande van prachtige ballads tot meeslepende pop songs. Natalia's boodschap aan haar fans is hiermee duidelijk, op In My Blood staat Natalia's stem wederom centraal met muziek dat als bloed door haar aderen stroomt.