Nederlands  English 
Login
Shopping cart

Your basket is empty

  Nederlands  English 
Home     Nick & Simon - Christmas with... CD
Nick & Simon - Christmas with... CD

Nick & Simon - Christmas with... CD


25 oktober 2013


Tags


19.99

€ 15.99
Article code: M86838
Nick & Simon - Christmas with...  CD
  • Product info


Artiest:
Nick & Simon
Titel:
Christmas with... (Vlaamse editie)
Release:
25 Oktober 2013
Maatschappij:
CNR België
EAN:
8714221069808


Tracks:
01 - Best Time Of The Year
02 - Let It Snow
03 - Christmas Time With You
04 - Baby It's Cold Outside (Nick & Katie Melua)
05 - Christmas In Our Hearts (Simon &  Barbara Dex )
06 - Mistletoe
07 - Merry Christmas Everyone
08 - Mistletoe And Wine
09 - Vrolijk Kerstfeest
10 - Christmas Was A Friend Of Mine
11 - Santa's Party
12 - 2000 Miles
13 - Ze Lijkt Net Niet Op Jou (kerstversie)Op het album – dat bestaat uit 13 kerstsongs – hebben Nick & Simon onafhankelijk van elkaar een duet opgenomen. Nick zingt samen met de internationale topzangeres Katie Melua, die wereldwijd ruim 11 miljoen albums verkocht, het liedje ‘Baby it’s cold outside’. Simon heeft voor het duet ‘Christmas in our Hearts’ de Belgische zangeres Barbara Dex gestrikt.
Het kerstalbum van Nick & Simon is bijna geheel Engelstalig; er staat slechts één nieuw Nederlandstalige nummer op ‘Vrolijk Kerstfeest’.
Voor Nick & Simon – het populairste duo van de Lage Landen – wordt het een bijzondere Kerstperiode. In 2009 scoorden Nick & Simon een nummer 1 kersthit met hun liedje ‘Santa’s Party’. Het succes van dit nummer smaakte naar meer en nu vier jaar later verschijnt dit najaar een compleet kerstalbum van Nick & Simon. ‘Christmas with… Nick & Simon’ bevat meerdere covers van kerst evergreens in verrassende uitvoeringen, drie nieuwe zelfgeschreven songs en twee bijzondere duetten. Voor de kerst klassieker ‘Baby It’s cold outside’ dook Nick de studio in met de gerenommeerde zangeres Katie Melua.
Zingt Nick met Katie dan heeft Simon de Belgische top-artieste Barbara Dex kunnen strikken voor het wondermooie ‘Christmas in our Hearts’. Na 9 succesvolle albums, samenwerkingen met o.a. Tom Helsen, Daan, Gert Bettens (K’s Choice) en David Poltrock en duetten met Alides Hidding zingt Barbara nu met Simon. “Ik ben heel opgetogen, blij en vereerd om met Nick & Simon te kunnen samenwerken. Niet alleen in Nederland maar ook in Vlaanderen hebben ze al mooie naam en faam opgebouwd. Toen ik gecontacteerd werd met de vraag om, samen met Simon, een duet op te nemen heb ik dan ook niet getwijfeld”, zegt Barbara Dex enthousiast.
Naast de ondersteuning van hun vaste band werd er voor ‘Christmas with Nick & Simon’ ook samengewerkt met Guido’s Orchestra (bekend van Symphonica In Rossi). Gordon Groothedde tekent ook nu weer voor de magistrale productie van dit kerstalbum.!