Nederlands  English 

Uw winkelwagen is leeg

  Nederlands  English 
Home     Phil Collins - The Singles DeLuxe Editie CD3
Phil Collins - The Singles DeLuxe Editie CD3

Phil Collins - The Singles DeLuxe Editie CD3

14 Oktober 2016

€ 21.99
Artikelcode: 8119031
Phil Collins - The Singles  DeLuxe Editie  CD3
  • Productinformatie

Phil Collins
The Singles (remastered) DeLuxe
14 Oktober 2016
1. In The Air Tonight
2. I Missed Again
3. If Leaving Me Is Easy
4. Thru These Walls
5. You Can't Hurry Love
6. I Don't Care Anymore)
7. Don't Let Him Steal Your Heart Away
8. Why Can't It Wait 'Til Morning
9. I Cannot Believe It's True
10. Against All Odds (Take A Look At Me Now)
11. Easy Lover
12. Sussudio
13. One More Night
14. Don't Lose My Number
15. Take Me Home

1. Separate Lives (Love Theme From White Nights)
2. A Groovy Kind Of Love
3. Two Hearts
4. Another Day In Paradise
5. I Wish It Would Rain Down
6. Something Happened On The Way To Heaven
7. That's Just the Way It Is
8. Hang In Long Enough
9. Do You Remember?
10. Who Said I Would
11. Both Sides Of The Story
12. Everyday
13. We Wait And We Wonder
14. Dance Into The Light
15. It's In Your Eyes

1. No Matter Who
2. Wear My Hat
3. The Same Moon
4. True Colors
5. You'll Be In My Heart
6. Strangers Like Me
7. Son Of Man
8. Two Worlds
9. Can't Stop Loving You
10. The Least You Can Do
11. Wake Up Call )
12. Look Through My Eyes
13. No Way Out (Theme from Brother Bear)
14. (Love Is Like A) Heatwave
15. Going Back

The singles is een compilatie album van de succesvolle solocarrière van Phil Collins, van zijn debuut hit In The Air Tonight tot en met het titelnummer van zijn meest recente studio album: Going Back. The Singles is dan ook zowaar een best of album, en bevat alle greatest hits van Phil Collins, inclusief zijn Nederlandse nummer 1 hits: You Can’t Hurry love en Another Day in Paradise.

The Singles
The Singles is geheel remastered door Nick Davis, wie ook achter de knoppen zat voor de eerdere reissues van de studio albums van Phil Collins. Naast de bovengenoemde singles zijn uiteraard ook andere highlights te horen uit de Carriere van Collins, zo ook You’ll Be In My heart, welke een Oscar won voor Best Original Song.

Deze deluxe uitvoering bestaat uit 3CDs, waarin alle 45 hit singles van Phil Collins in één hoesje zijn verzameld.