Nederlands  English 

Uw winkelwagen is leeg

  Nederlands  English 
Home     The Isley Brothers & Santana - Power Of Peace LP2
The Isley Brothers & Santana - Power Of Peace LP2

The Isley Brothers & Santana - Power Of Peace LP2

28 Juli 2017

€ 28.99
Artikelcode: T25503
The Isley Brothers & Santana - Power Of  Peace  LP2
  • Productinformatie

The Isley Brothers & Santana
Power Of Peace
28 Juli  2017
  1. Are You Ready
  2. Total Destruction To Your Mind
  3. Higher Ground
  4. God Bless The Child
  5. I Remember
  6. Body Talk
  7. Gypsy Woman
  8. I Just Want To Make Love To You
  9. Love, Peace, Happiness
  10. What The World Needs Now is Love Sweet love
  11. Mercy Mercy Me (The Ecology)
  12. Let The Rain Fall On Me
  13. Let There Be Peace On Earth

Power Of Peace: het nieuwe album van Carlos Santana, Cindy Blackman Santana en The Isley Brothers Op 28 juli verschijnt het studio album Power Of Peace, een unieke samenwerking tussen Santana (Carlos en Cindy) en The Isley Brothers (Ronald en Ernie). Op het album brengen zij hun inspiratie uit de soul, funk,
blues, rock, jazz en pop ten gehore. De line-up laat zich raden: de legendarische Ronald Isley op lead vocals, productie door leadgitarist Carlos Santana (die ook op percussie en achtergrondvocalen te horen is), Ernie Isley op ritme gitaar en Cindy Blackman Santana op drums. Power Of Peace bevat songmateriaal van The Chambers Brothers (“Are You Ready,” “Love, Peace, Happiness”), Swamp Dogg (“Total Destruction to Your Mind”), Stevie Wonder (“Higher Ground”), Billie Holiday (“God Bless the Child”), Eddie Kendricks (“Body Talk”), Curtis Mayfield (“Gypsy Woman”), Muddy Waters/Willie Dixon (“I Just Want to Make Love to You”), Dionne Warwick/Jackie DeShannon (“What the World Needs Now is Love Sweet Love”), Marvin Gaye (“Mercy Mercy Me - The Ecology”), Leon Thomas (“Let the Rain Fall on Me”) en Sy Miller & Jill Jackson (“Let There Be Peace on Earth”). Het album bevat ook het nieuwe nummer “I Remember”, geschreven en gezongen door Cindy Blackman Santana.