Nederlands  English 
Login
Shopping cart

Your basket is empty

  Nederlands  English 
Home     Triggerfinger - All This Dancin' Around LP2
Triggerfinger - All This Dancin' Around LP2

Triggerfinger - All This Dancin' Around LP2


2LP 180 grams audiophile vinyl (Blauw Vinyl)



24.99

€ 19.99
Article code: J32307
Triggerfinger - All This Dancin' Around  LP2
  • Product info

Triggerfinger is een driekoppig monster, geboren uit het beste wat de rockgeschiedenis te bieden heeft. Ruben Block, Mario Goossens en Monsieur Paul gaan al een poos door het leven als "The loudest band in Antwerp". Inmiddels moge duidelijk zijn dat niet alleen Antwerpen plat gaat voor de spuwende riffs van Block, de mokerslagen van Goossens en de het rauwe basgeluid van Monsieur Paul.

Op 15 november verschijnt All This Dancin' Around, de opvolger van succesalbum What Grabs Ya?. In april en mei van dit jaar opgenomen in de Sound City-studio in Los Angeles. Sound City is een waar monument in de muziekindustrie, veel grootheden hebben er aan platen gewerkt. Nirvana's Nevermind is er bijvoorbeeld opgenomen. Maar ook Rage Against The Machine, Ryan Adams, Toots & the Maytals en Bootsy Collins, om er maar een paar te noemen, togen naar Sunny California voor opnames.

De derde studioplaat is mede geproduceerd door Greg Gordon, die eerder werkte met onder andere Oasis, Wolfmother, Slayer en Soulwax. Triggerfinger heeft hun beproefde livegeluid weten om te zetten in een ronkende studioplaat. Monsieur Paul: "Het is de eerste maal in mijn 'carrière' dat ik de studio buitenkom en na een maand alles beter vind klinken dan tijdens de opnames. Ook geen zwart gat na de opnames. Het is ook de eerste maal dat studiowerk een soort 'speeltijd' was, letterlijk dan. Everything went so smooth, it was a blast. Alleen spijtig dat het water van het zwembad een tikje te koud was."

Triggerfinger staat garant voor onvervalste rock van het hoogste niveau. Bij momenten ontiegelijk hard, maar onverminderd melodieus, een strakke ritmesectie nu eens versterkt en dan weer getemperd wordt door de veelzijdige vocals en gitaren.

Dankzij jaren van hard werken en een Spartaans toerschema heeft Triggerfinger inmiddels een flinke fanschare opgebouwd. What Grab's Ya? is meer dan 15.000 keer verkocht in de Benelux, de band deed meerdere uitgebreide clubtours door Nederland en België, speelde voor uitverkochte zalen en op alle grote festivals in België en Nederland (o.a. op de hoofdpodia van Pinkpop, Pukkelpop, Lowlands & Rock Werchter). Ook in Frankrijk en Zwitserland worden de mensen steeds wilder en krijgt Triggerfinger invitaties voor diverse optredens (onder andere een show op prestigieus tennistoernooi Roland Garros).

Tracklist
Plaat 1
1. All This Dancin' Around
2. Let It Ride
3. Love Lost In Love
4. I'm Coming For You
5. All Night Long
6. Feed Me
7. Cherry
8. My Baby's Got A Gun
9. Without A Sound
10. Tuxedo
11. It Hasn't Gone Away
12. Little Bit (Lynette Morgan)
13. Good Love (Lynette Morgan)
14. Love Me To Pieces (Mary Ann)
15. Let's Elope (Mary Ann)
16. Here Today & Gone Tomorrow (..
17. My Confession (Maibell)
18. My Boy Elvis (Jessie)
19. One More Year To Go (Jessiej)
20. Bang Bang (Little Esther)
21. Drugstore Rock'n'roll (Littl..
22. Hard Times Ahead (Finale)

Plaat 2
1. All This Dancin' Around
2. Let it Ride
3. Love Lost In Love
4. I’m Coming For You
5. All Night Long
6. Feed Me
7. Cherry
8. My Baby's Got A Gun
9. Without A Sound
10. Tuxedo
11. It Hasn't Gone Away

Label Excelsior
Uitvoerende(n) Janis Martin, Triggerfinger
Uitvoering LP, 2 platen Kleur Blauw
Releasedatum 11 november 2010
EAN8714374962476